Jak vyrobit italskou zmrzlinu? Snadný recept na italskou zmrzlinu ze stroje

Jak vyrobit italskou zmrzlinu? Snadný recept na italskou zmrzlinu ze stroje

Hledáte řešení na přípravu vynikající italské zmrzliny? Vyzkoušejte směs na italskou zmrzlinu značky Lykke. Velmi rychle z ní připravíte zmrzlinu, na kterou se budou stát fronty. Proč se vyplatí vsadit na italskou zmrzlinu z prášku? Čtěte dál a přesvědčte se, že jde o skvělé řešení právě pro vás!

Jak se připravuje italská zmrzlina?

Pokud ji chcete nabízet, je dobré vědět, jak a z čeho se taková zmrzlina typu soft dělá. Točená soft zmrzlina, které se běžně říká italská, se připravuje z hotové směsi ve stroji s provzdušňovacím systémem. Chuť, vzhled i konzistence zmrzliny závisí na kvalitě použité směsi a druhu zmrzlinového stroje.

Jak se připravuje italská zmrzlina soft?

Italská a americká zmrzlina – v čem je rozdíl?

Točená zmrzlina ze stroje se dělí na dva druhy: italskou a americkou. Čím se od sebe liší? Především konzistencí – italská zmrzlina je měkčí, jemnější a nadýchanější. Americká zmrzlina v podobě vysokých spirál je tvrdá a silněji zmražená. K její přípravě slouží stroje s nižší teplotou mražení a bez nášlehového čerpadla.

recept na italskou zmrzlinu ze stroje - zmrzlinu soft

Italská zmrzlina – stroj s nášlehem zmrzlinové hmoty

Pro italskou zmrzlinu ze stroje je typická nadýchaná konzistence, která připomíná krémový „obláček“. Tohoto efektu je dosaženo tím, že se zmrzlinová hmota šlehá a provzdušňuje ve stroji se speciálním čerpadlem. Mícháním zmrzlinové hmoty se vzduchem vzniká lehká a jemná zmrzlina. Vzduch v hotové směsi tvoří až 80 % objemu!

Prášek na italskou zmrzlinu – jaký zvolit?

Čím se řídit při výběru zmrzlinové směsi? Určitě se vyplatí vsadit si na kvalitu. Dříve než se necháte zlákat cenou a slibovanou vydatností, zkontrolujte si složení výrobku a to, zda výrobce použil kvalitní suroviny a v jakém poměru. Zda jde o přírodní suroviny, které budou mít vliv na výjimečnou chuť a kvalitu výrobku.

Točená zmrzlina ze stroje LYKKE

Chcete-li prodávat hedvábně jemnou italskou zmrzlinu, potřebujete k její přípravě prášek, který se perfektně rozpouští. Proto je mimořádně důležité, abyste si vybrali výrobek, který se bez problémů rozpustí ve vodě a vytvoří ideálně hladkou hmotu. Zjistěte, zda výrobek, který jste si vybrali, se dá lehce smíchat s vodou a získáte z něho požadovaný produkt.

Italská a americká zmrzlina – v čem je rozdíl?
Jak vyrobit italskou zmrzlinu Snadný recept na italskou zmrzlinu ze stroje

Vynikající italská zmrzlina – směs Lykke

Zmrzlinová směs značky Lykke se od ostatních liší především svou kvalitou. Důvodem je její složení z velmi kvalitních surovin. Díky němu má tato italská zmrzlina přirozenou barvu a chuť. Renomovaná značka holandského kakaa Van Houten zajišťuje, že čokoládová zmrzlina má podmanivou hlubokou chuť, naopak přídavek bílé čokolády ve smetanové zmrzlině zajišťuje, že sladkost v chuti je jemná a dokonale souzní s chutí smetany.

LYKKE Italská zmrzlina – recept

Italská zmrzlina – recept na zmrzlinu hotovou za čtvrthodinu!

Zmrzlinu Lykke připravíte snadno, a to za 15 minut. Stačí, když ve správném poměru smícháte směs s vodou a necháte ji zpracovat ve zmrzlinovém stroji. Náš zmrzlinový prášek se snadno rozpouští, vytváří hladkou konzistenci a hmota se rychle mrazí. Další výhodou italské zmrzliny ze směsi značky Lykke je její vydatnost. Z jednoho balení můžete připravit až 8 kilogramů zmrzlinové hmoty!

LYKKE italské zmrzliny
zmrzlinový prášek LYKKE - soft

Recept na italskou zmrzlinu ze stroje

Které příchuti zmrzliny se prodávají nejlépe? Tradičně je to čokoládová a smetanová, z ovocných pak jahodová a borůvková. V nabídce značky Lykke najdete italskou zmrzlinu s těmito příchutěmi. Z naší směsi připravíte italskou zmrzlinu s dokonalou konzistencí, chutí a barvou – zmrzlinu, ze které budou všichni nadšení.

italskou zmrzlinu soft LYKKE

Naše další značky