Hledáte řešení na přípravu vynikající italské zmrzliny? Vyzkoušejte směs na italskou zmrzlinu značky Lykke. Velmi rychle z ní připravíte zmrzlinu, na kterou se budou stát fronty. Proč se vyplatí vsadit na italskou zmrzlinu z prášku? Čtěte dál a přesvědčte se, že jde o skvělé řešení právě pro vás!
Pokud ji chcete nabízet, je dobré vědět, jak a z čeho se taková zmrzlina typu soft dělá. Točená soft zmrzlina, které se běžně říká italská, se připravuje z hotové směsi ve stroji s provzdušňovacím systémem. Chuť, vzhled i konzistence zmrzliny závisí na kvalitě použité směsi a druhu zmrzlinového stroje.
Točená zmrzlina ze stroje se dělí na dva druhy: italskou a americkou. Čím se od sebe liší? Především konzistencí – italská zmrzlina je měkčí, jemnější a nadýchanější. Americká zmrzlina v podobě vysokých spirál je tvrdá a silněji zmražená. K její přípravě slouží stroje s nižší teplotou mražení a bez nášlehového čerpadla.
Pro italskou zmrzlinu ze stroje je typická nadýchaná konzistence, která připomíná krémový „obláček“. Tohoto efektu je dosaženo tím, že se zmrzlinová hmota šlehá a provzdušňuje ve stroji se speciálním čerpadlem. Mícháním zmrzlinové hmoty se vzduchem vzniká lehká a jemná zmrzlina. Vzduch v hotové směsi tvoří až 80 % objemu!
Čím se řídit při výběru zmrzlinové směsi? Určitě se vyplatí vsadit si na kvalitu. Dříve než se necháte zlákat cenou a slibovanou vydatností, zkontrolujte si složení výrobku a to, zda výrobce použil kvalitní suroviny a v jakém poměru. Zda jde o přírodní suroviny, které budou mít vliv na výjimečnou chuť a kvalitu výrobku.
Chcete-li prodávat hedvábně jemnou italskou zmrzlinu, potřebujete k její přípravě prášek, který se perfektně rozpouští. Proto je mimořádně důležité, abyste si vybrali výrobek, který se bez problémů rozpustí ve vodě a vytvoří ideálně hladkou hmotu. Zjistěte, zda výrobek, který jste si vybrali, se dá lehce smíchat s vodou a získáte z něho požadovaný produkt.
Zmrzlinová směs značky Lykke se od ostatních liší především svou kvalitou. Důvodem je její složení z velmi kvalitních surovin. Díky němu má tato italská zmrzlina přirozenou barvu a chuť. Renomovaná značka holandského kakaa Van Houten zajišťuje, že čokoládová zmrzlina má podmanivou hlubokou chuť, naopak přídavek bílé čokolády ve smetanové zmrzlině zajišťuje, že sladkost v chuti je jemná a dokonale souzní s chutí smetany.
Zmrzlinu Lykke připravíte snadno, a to za 15 minut. Stačí, když ve správném poměru smícháte směs s vodou a necháte ji zpracovat ve zmrzlinovém stroji. Náš zmrzlinový prášek se snadno rozpouští, vytváří hladkou konzistenci a hmota se rychle mrazí. Další výhodou italské zmrzliny ze směsi značky Lykke je její vydatnost. Z jednoho balení můžete připravit až 8 kilogramů zmrzlinové hmoty!
Které příchuti zmrzliny se prodávají nejlépe? Tradičně je to čokoládová a smetanová, z ovocných pak jahodová a borůvková. V nabídce značky Lykke najdete italskou zmrzlinu s těmito příchutěmi. Z naší směsi připravíte italskou zmrzlinu s dokonalou konzistencí, chutí a barvou – zmrzlinu, ze které budou všichni nadšení.